Sunday, February 14, 2010

Meja 12kaki...kaki burung helang..


semalam semasa hunting singgah kat rumah member...collector dan dealer jugak, terserempak dengan meja ni kat ruang makan...fuyooo meja ini memang solid kaki burung helang dengan roda kecik kat bawah .so senanglah untuk tolak nak angkat tak terdaya. selalunya bila kita beli perabot sentiasa la kena tengok kaki dan jenis kayu yang digunakan..kaki burung helang ,harimau dan sudu memang antique dan rare....tapi awas bnyk repro..jugak. Yang diatas memang ori cuma ownernya gosok balik untuk menampakan warna kayu yang natural..

2 comments:

  1. terima kasih...sya akan cuba post gambar2 yang menarik lagi....

    ReplyDelete

DISCLAIMER

PLEASE TAKE NOTE THAT ITEMS WILL BE MARKED AS FOR SALE OTHERWISE IT IS ONLY FOR SHARING PURPOSES ONLY, THANKS FOR THE SUPPORT
Website counter